Kıdemli Uzlaşma Nedir?



Kıdemli yerleşim, yaşlı vatandaşların istenmeyen hayat sigortası poliçelerini satabileceği popüler bir süreçtir. Politikaları olan birinin satmak isteyebileceği çeşitli nedenler vardır. Kişi politika üzerindeki ödemeleri takip edemiyor veya diğer yatırımlar için biraz para kazanmak istiyor olabilir. Kıdemli yerleşimdeki nakit, kişinin emekliliğini finanse etmek ya da ödenmemiş borçlarını ödemek için kullanılabilir.

Daha önce, insanların emeklilik sigortası poliçelerini nakit alabilmelerinin tek yolu, kendilerini teslim değerinde bırakmaktı. Başka bir yol da politikanın geçmesine izin vermekti. Bu iki seçenek de, poliçe sahibinin poliçede bir kayıp yaşaması anlamına geliyordu. Kıdemli anlaşma, poliçenin satış anındaki teslimat değerinden daha yüksek bir değere satılabilmesini sağlar.

Yaşlı bir vatandaş, politikasını üçüncü bir tarafa satabilir ve bu üçüncü taraf daha sonra bu politikadaki diğer ödemelerden ve primlerden sorumlu olacaktır. Yaşlı vatandaşın poliçe için nakit para alacağı bildirildi. Kıdemli anlaşma süreci, nakiti serbest bırakmanın giderek popüler bir yolu haline geliyor. Kıdemli yerleşimdeki nakit, tıbbi masraflar veya emeklilik bakımı için ödeme yapmak için iyi bir yoldur. Daha uygulanabilir bir finansal seçenek olan diğer politikalara da yöneltilebilir. Sizde bu tarz makaleler için bu hizmetleri alabilirsiniz;
·        içerik ajansı
·        içerik siparişi
·        Hazır makale
Kıdemli uzlaştırma sürecinde dikkate alınması gereken birkaç koşul vardır. Poliçe sahibi en az 65 yaşında olmalıdır. Ayrıca, 15 yıldan daha kısa bir ömrü olmalıdır ve politika en az 100,000 ABD doları (ABD Doları) değerinde olmalıdır. Kıdemli uzlaştırma sürecine girerken, birkaç ilgilenen alıcıya sahip olunması önerilir. Bu, satıcıya politikanın en iyi fiyatını almada bir avantaj sağlayacaktır.

Kıdemli yerleşimlerde uzmanlaşmış birçok finansal organizasyon vardır ve size kıdemli bir yerleşim için en iyi yol hakkında tavsiyelerde bulunabilir. Son dönem hastalığı olan hastaların finansal düzenlemelerini ele alan süreçlerin bir parçasıdır. Tüm mali anlaşmalarda olduğu gibi, bağımsız bir tavsiye aldığınızdan ve saygın bir kuruluş bulabildiğinizden emin olun. Bunu yapmanın en iyi yolu çoğunlukla akrabalarından veya arkadaşlarından gelen sözcük aracılığıyla yapılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Asmara Neresidir?

Ahmet Muhip Dıranas Kimdir?

Yönlendirme Transit Numarası Nedir?